Редакција "Курира" успела је да ступи у контак да његовим пријатељем и колегом Александром Ацом Стевићем који је са њим био у контакту кобне вечери. Александар је испричао како је изгледао последњи дан младог певача и шта је планирао у даљем периоду: 

- Немања и ја смо требали да имамо свирку у четвртак и да идемо за викенд у Загреб. У недељу смо имали свирку у Ковину. Он је тамо остао да спава и све је било океј. Остало је да се видимо јуче, када је он отишао за Београд да се види са неким људима и да узме капару за једну свадбу. Дописивали смо се да се видимо јуче после тога. Написао ми је да је нешто у гужви и да се чујемо касније. На томе је остало. Видео сам да ми не одговара на последњу поруку, звао сам га више пута и ето... Имали смо разне планове, али џаба сад... Не могу још да прихватим да га нема. О његовој несрећи и погибији знам само онолико колико сам чуо из медија, нису ми познати детаљи.. Није ми рекао где иде, нити ја знам зашто се он и нашао на том ауто-путу - кроз јецаје нам је испричао Александар.

Он нам је рекао и како су Немањина породица и девојка реаговали на вест о трагедији и како се они сада осећају.

- Иза Немање су остали родитељи и два брата. Они живе у Фочи. Били смо тамо више пута и свирали, ишли на рафтинг. Нисам успео да се чујем са његовим родитељима. Само сам успео да добијем његову девојку. Они су баш прва љубав, озбиљно је то било. Она је у шоку, не може да дође к себи. Нешто кратко смо попричали и одмах је угасила телефон, као и његов брат - завршио је музичар.

(Курир)

 

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".