Његова каријера иде узлазном путањом, а приватни живот многе интригира.

Гостујући у емисији „Исповест Пеђе Јовановића” певач који се пре извесног времена развео од супруге Ане Јовановић, коју су медији својевремено повезивали са Душком Тошићем, отворио је душу и испричао како је дошло до краха љубави за коју је веровао да је за цео живот.

- О приватном животу не волим много да причам, али што се тиче емотивног плана могу рећи да сам срећан - каже Пеђа Јовановић и открива да ли је са бившом супругом остао у контакту:

Фото: Принтскрин Инстаграм/pedjajovanovic_official/Јутјуб/Pedja Jovanovic

 

- Свакодневно се чујем са Аном. Она је једна сјајна особа. У целој причи за наш разлаз сам ја крив. У периоду кад сам тотално био изгубио компас претеривао сам у пићу и она то више није могла да трпи и не треба да трпи. Нико то не треба да трпи. Тако да је разлог што смо се ми разишли био тај што сам ја био неиздржив - тврди певач.

О наводној афери Ане Јовановић и фудбалера Душка Тошића нашироко се причало и писало, а Пеђа тврди да други мушкарац није био умешан у његово однос са бившом супругом.

- Ми смо се разишли, она жена има право да живи свој живот. Ја сам њој и дан данас подршка у свему. Што се те теме тиче, ја ни сада не желим да коментаришем, могу само да кажем да је све у најбољем реду.

Након краха љубави, Пеђа Јовановић схватио је да је крајње време да свој живот промени и да искористи нову шансу која му се указала, а која се тиче његове каријере.

Фото: М.В.

 

- Бог ми је дао шансу да сад нешто направим и ту нема места неозбиљности. Желим да будем професионалнији у послу, да будем бољи родитељ и да живим свој живот како треба - закључио је он.

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".