Након проглашења певач Лука Ивановић није крио срећу и узбуђеност због победе те је истакао колико је срећан и узбуђен што ће управо његова нумера представљати Србију на "Песми Евровизије".

- Пресрећан сам, нисам ово очекивао. Једва се суздржавам да не заплачем, рекао је Лука, међутим на друштвеним мрежама појавио се снимак који говори у прилог томе да пре него што се пријавио на "Песму за Евровизију", Лука није био баш наклоњен овом такмичењу.

У снимку који кружи друштвеним мрежама Лука помиње како је Евровизија за њега нешто страшно и "кринџ".

 

 

- Ја Евровизију не волим да гледам упште, јер ми је то буквано ужас и "треш", не могу то да гледам, рекао је Лука у једном подкасту.

Подсетимо, Лука Ивановић, који наступа под уметничким именом Luke Black српски је канаутор, који је у јавности присутан од 2014. године. Он је први соло извођач из Србије са ексклузивним уговором за Универсал Мусиц Гроуп и до сада је објавио 4 ЕП издања.

Рођен је у Чачку 1992. године, а ауторском музиком се бави од 2005. Са 12 година је почео да пише текстове, а са 16 година да компонује музику и пише аранжмене. У том периоду је снимио шест албума које су имали прилике да чују само његови најближи пријатељи. Две године касније сели се у Београд, због студија енглеског језика и књижевности.

БОНУС ВИДЕО:

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".