О Луки Блеку, српском представнику на овогодишњој Евровизији, не престаје да се прича. И док једни тврде да је његова песма "Само ми се спава" хит који ће одушевити Европу, други пак сматрају да ће у Ливерпулу, где се у мају одржава такмичење, "пући као звечка", а тим поводом су се огласили наши народни певачи о открили шта о њему мисле.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Luke Black (@lukeblackmusic)

 

Нада Топчагић тврди да је имала друге фаворите.

- Ја сам пре била за "Фрајле" и ове мале Ураганке. И Зејна, што пева "Румбу". Можда сам старомодна, у неком сам другом времену са музиком, али знам да препознам и да видим - признала је Нада, која је препознала уметничку вредност песме "Само ми се спава".

Фото: АТА имагес

 

- Тај клинац што је победио. Није лоша песма уопше, има опасну поруку и дубину. Сценски је то све много добро, искрено да вам кажем. Он би преспавао све, све проблеме ове данашњице, све што се тренутно дешава у свету. Дошао ђаво по своје, ђаволи на раменима. Ја сам то тако разумела. Има добар тај улаз, почетак песме, није безвезе.

Фото: АТА имагес

 

Ери Ојданићу је, с друге стране, чудно што момак родом из Чачка изводи овакву врсту музике.

- Чуди ме. Из матице народњака, Чачана, испливао је такав један лик. Коме да пева у Прислоници тамо на енглеском?! Чачак, Ваљево, тамо чиста Шумадија, чак нису ни моји Ужичани колико су Чачани у том мелосу народне музике. Али добро, нека проба. Наш је, какав је - такав је, подржаћемо га - обећава Ера.

Фото: АТА имагес

 

Злата Петровић је у разговору признала да песма српског представника није њена шољица чаја, али да ће га подржати.

- Нисам нешто много пратила, али видела сам ко је победио. Волим музику, различите жанрове, али тај тврди звук, тај агресивни техно, то мени не прија, не свиђа ми се то ништа. Лепушкаст је дечко, видела сам. Та песма није у мом фазону, мени не прија, али свакако поштујем и нормално да ћу навијати за њега. Па, за кога ћемо, ако нећемо за нашег?! Што се мене лично тиче, није то моја шољица чаја, не слушам такву врсту музике, али свакако да поштујем и држим палчеве.

(Пинк)

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".