Ера Ојданић важи за једног од највећих шармера на естради: 

- Имам петроро деце од три жене. Имам са мојом покојном Љупком троје деце, а са друге две имам сина и ћерку. Мислим да људи који су изложени медијима и естради да проклете жене иду на нас као да немају грама мозга. Мене то и данас прати. Увек ме питају Еро где си, где су ти жене? - рекао је.

Певачева порука младима је када је наталитет у питању да крену његовим стопама: 

- Кад те виде да стојиш негде да причаш, оне дођу па мојој покојној Љупки све испричају. А моја Љупка каже да сте га видели да седи са много људи и пије, ја бих се забринула, али пошто сте га видели са девојкама, онда је то у реду - рекао је он.

Фото: АТА имагес

 

Своју супругу Љупку је изузетно волео: 

- Моја Љупка је била тако велика жена да ме је она у потпуности схватала. И зато сам јој се заклео на гробу да ниједна жена неће прошетати куда је она ишла и да се више никад нећу женити. Не, Еро нећеш то. Дете је дете и има права - рекао је Ојданић па запевао:

- Све што сам стек'о наследиће неко.

Када је у питању наследство, деца ће морати да покажу да су све што је стекао заслужили: 

- Све по заслузи. Мора да поштује старије, да зна правила, да ради да ствара. Не може једно дете да ради, а друго да шврћка. Ја сам тај преки суд који суди. Моја деца све имају и ништа немају. Ако си добар човек и домаћин имаћеш све. Ако си распикућа, нећеш имати ништа - рекао је Ојданић за крај.

(Курир)

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".