Зана Нимани, некадашња певачица групе "Зана", уживала је огромну популарност на нашим просторима.

У јеку популарности Зана је остала трудна и на свет донела девојчицу Теу коју је добила у браку са супругом Ђорђем Шишкиним.

Популарна певачица је само неколико месеци након порођаја заједно са својом породицом спаковала кофере и зувек се одселила из Србије.

Тако је чувена Зана у врхунцу прекинула своју музичку каријеру.

Поред тога што се бавила певањем, за време док је живела у Београду допломирала је на правном факултету, а у право ова диплома била јој је од великог значаја након завршетка музичке каријере.

Зана је као правник успела да обезбеди себи и породици угодан живот у канадској Британској Колумбији.

Тамо се запослила у једној фирми која се бави менаџментом, где је нашла посао у области финансија, док ње супруг Ђорђе ради свој посао у струци, који се тиче жележница.

Зана Нимани се у потпуности посветила животу мимо свене и својој породици.

Генерације које памте њене почетке знају да је управо по њој група "Зана" добила своје име. Мало ко зна да је давне 1979. године Марина Туцаковић писала песме за ову групу, која је тада низала успехе.

Чувени текстописац Марина Туцаковић била је у потпуности посвећена песмама које је ова група радила, што је некад изазивало љубомору колега.

- Марина је све време од момента када ми направимо неку основну тему присутна. Упућена је у све што се дешава, од самог почетка саживљава се са песмом. Деси се зовнемо Марину у два сата ујутру, она се извуче из пиџаме, дође и каже ‘да л’ сте нормални, ово не ваља ништа - испричала је својевремено Зана Нимани, пише "Курир".

 

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс&