Водитељка емисије "Магазин Ин" Сања Маринковић посветила је емисију дану жена и љубави, али и љубави жене према себи самој. Сања је угостила певачице Милицу Тодоровић и Славицу Ћуктераш, водитељке Драгану Катић и Весну Милановић, а друштво им је прави и фотограф Душан Петровић и његова девојка Ема Лукетин која се бави дизајном накита, док је музичка гошћа Александра Дабић.

На питање како дају себи подршку у тешким моментима, Милица је одговорила: 

- Ја кажем себи: ''Мицо, издржи, можеш ти то...''. Шта има везе што си мало нервозна, све је то океј, али било би лепо да нађем неког стабилног партнера. Ја сам подупирала, више не могу стварно. Славица се нервирала због мене - рекла је Милица, а Славица се надовезала:

- Мало је фалило и да зовем тог неког. Сања, не знаш ти неке ситне детаље који су интимни и који нису за јавност. Стално говорим Милици да мање мисли срцем, а више главом. Мора да се мисли главом, она 100 пута пада на исте типове. Искрено иде, срцем. Поштујем их што их је она изабрала, али један ме је екстремно нервирао. Толико да сам ја морала пресек да јој направим, морала сам за гушу да је стиснем док је имала температуру док не решимо ситуацију. То је велика интима, да не износимо у јавност - поручила је певачица, а Милица је измењала све боје, док је слушала излагање своје колегинице и пријатељице.

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".