Слоба је признао да својој жени Јелени помаже око детета, чак и да се више брине о њему - у жељи да је заштити.

- Осећај је неописив и сваки дан је све лепши и лепши. Због посла морам да будем често одустан од куће, али трудим се да свако слободно време проведем са својим сином. То је биће које када га погледаш, спреман си све да урадиш за њега. Оно што за почетак могу да кажем да личи на тату (смех) и драго ми је због тога. Гледам да заштитим Јелену, мењам пелене и радим седамдесет одсто посла и није ми тешко - рекао је Слоба у разговору за "Нпортал".

Фото: АТА имагес

 

Како је дечак још мали, певач је рекао да немају проблема са буђењем ноћу.

- Имамо ту срећу да немамо толико проблема са честим устајањем ноћу. Мирна је беба, једе за тројицу, што значи је карактер и апетит повукао на тату - искрен је певач.

Фото: АТА имагес

 

Вечерас је финале избора за "Песму за Евровизију, а Слоба је тим поводом изнео своје ни мало лепо мишљење о овом фестивалу.

- То ме уопште не занима, нисам испратио нити хоћу. Нити ћу се икада пријавити и такмичити. Можда бих се такмичио пре 15-20 година када је то било нормално. Тада је то било нормално такмичење, сада је све поремећено. Све што не ваља, то се на том такмичењу пропагира. Генерално, Евровизија као такмичење престало је да буде музичко, сада је политичко такмичење, не видим ништа лепо у томе - оштар је био Слоба.

Фото: АТА имагес

 

Комплетан интервју са Слобом погледајте у наставку, у видеу испод:

БОНУС ВИДЕО: