Глумица је завршила снимања серија “Радио Милева” и “Ћутање”, на којима је била врло активна иако у благословеном стању, а њене колеге су откриле како ће се нове епизоде реализовати без ње.

Режисер Елмир Јулкић открио нешто више о тренутном раду Анђелке Прпић.

– Као и све у животу, ствари се прилагођавају и мењају и ми ћемо неколико епизода преживети без ње, онда нам се она враћа. Такви су планови и договори – рекао је Елмир о улози фризерке Јелене и додао:

– И овде је снимање 12 сати, имамо један сат одмора. Изузетан је темпо, покушавамо доста тога да направимо за то време. Претпостављам да је и на другим сетовима тако јер је данас луксуз не искористити сваки минут тог радног дана, рекао је Елмир за екипу “Супер ТВ”.

Фото: Јадранка Илић

 

 

На фотографијама са снимања које су завршиле на друштвеним мрежама, могли смо да видимо да се глумица сјајно забавља, као и да јој снимање ван студија не пада тешко.

Како преносе медији, од серије “Радио Милева” је ипак одлучила мало да одмори због напорног темпа.

Подсетимо, Анђелка је у жижу јавност доспела када је пре неколико месеци затруднела са најбољим пријатељем бившег мужа. Глумица још увек за медије није дала ниједну изјаву док се са новим изабраником Марком појављује на јавним догађајима, где се види да су заљубљени.

БОНУС ВИДЕО:

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".