Voditeljka emisije "Magazin In" Sanja Marinković posvetila je emisiju danu žena i ljubavi, ali i ljubavi žene prema sebi samoj. Sanja je ugostila pevačice Milicu Todorović i Slavicu Ćukteraš, voditeljke Draganu Katić i Vesnu Milanović, a društvo im je pravi i fotograf Dušan Petrović i njegova devojka Ema Luketin koja se bavi dizajnom nakita, dok je muzička gošća Aleksandra Dabić.

Na pitanje kako daju sebi podršku u teškim momentima, Milica je odgovorila: 

- Ja kažem sebi: ''Mico, izdrži, možeš ti to...''. Šta ima veze što si malo nervozna, sve je to okej, ali bilo bi lepo da nađem nekog stabilnog partnera. Ja sam podupirala, više ne mogu stvarno. Slavica se nervirala zbog mene - rekla je Milica, a Slavica se nadovezala:

- Malo je falilo i da zovem tog nekog. Sanja, ne znaš ti neke sitne detalje koji su intimni i koji nisu za javnost. Stalno govorim Milici da manje misli srcem, a više glavom. Mora da se misli glavom, ona 100 puta pada na iste tipove. Iskreno ide, srcem. Poštujem ih što ih je ona izabrala, ali jedan me je ekstremno nervirao. Toliko da sam ja morala presek da joj napravim, morala sam za gušu da je stisnem dok je imala temperaturu dok ne rešimo situaciju. To je velika intima, da ne iznosimo u javnost - poručila je pevačica, a Milica je izmenjala sve boje, dok je slušala izlaganje svoje koleginice i prijateljice.

BONUS: NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".