Анђелка је на свом Инстаграм профилу објавила поклон који је добила од колега који је упакован у плави украсни папир због чега су многи помислили да очекује дечака. Уз поклон добила је и прелепо цвеће. 

- Расплакаше ме на крају - поручила је глумица на Инстаграму.

Подсећања ради, медији не престају да пишу о њеној трудноћи и тајној вези са Марком Жугићем, дугогодишњим пријатељем њеног бившег мужа.

Фото: Принтскрин/Инстаграм/ andjelkap

 

Анђелкин отац, Предраг Стевић подржао је ћерку у њеним животним одлукама, а по начину на који прича о њој, говори нам колико њих двоје имају одличан однос.  

- Па да вам кажем, није баш лако. Више моја супруга него ја... Мене то слабо неко и пита али ја је подржавам у свему, то је моје дете. Ја је нисам ни удавао ни ово, она је сама то решила. Кажем вам, мене стварно нико није стао да пита: "Је ли шта је било, шта је ово...", стварно никад, а Душку тако дођу, питају, она се мало и нервира и секира.

Фото: Принтскрин/Инстаграм/ andjelkap

 

 

Прпићка је признала да је једно време посећивала психотерапеута: 

- Идем редовно код психолога. Први пут сам се обратила психологу пре једно пет, шест година, значи са тридесетк година. Помогло ми је, стварно идем редовно. У почетку сам ишла местимично док нисам заправо упознала некога ко ми је легао.

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".