Као и свака мајка, Анђелка је дала сву могућу подршку сину Јакши који је одлучио да се опроба у свету глуме: 

- Имам потребу да као кева причам о свом детету и да га хвалим. Наравно, сваки родитељ је препоносан на своје дете - казала је недавно Анђелка Прпић о Јакши, који је глумио у филмовима "Тома" и "Баук"-изјавила је она и додала за "Прву"

- Ја сам за Јакшу искључиво његова мама, никаква колегиница која има простора ту да саветује било шта. Морам да признам да му завидим јер ради са директором фотографије који је радио филмове Никите Михалков. Ја то до краја своје каријере нећу успети, свесна сам.

Глумица је послала снажну поруку када је у питању васпитање деце: 

- Не смемо да стајемо на пут њиховим одабирима и да треба да их подржимо и дамо ветар у леђа да бирају оно у чему су осећају добро, где се осећају као свој на свом - истакла је Анђелка том приликом.

Када је упитана шта је испуњава у животу, она је одговорила овако: 

- Дијаманти, парфеми, ципеле, мале торбе. Шалим се, у ствари не шалим се! Волим све то, али највише уживам да имамо времена ми који се волимо, да можемо да се разгалимо, разгаћимо у оном лепом смислу, да пијемо добра вина, једемо добру клопу... Волим да добијам поклоне, али не знам увек лепо да одреагујем. И то се вежба, као оно за комплимент. Као оно: "Што ти лепо то стоји...", па одговориш: "2.000 динара". Ко те пита где си купио и колико кошта?

 

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".