Поп звезда Јелена Карлеуша прича да је 2020. године заједно са бразилским трансвеститом Паблом Витаром требало да наступи на највећем музичком такмичењу на свету, и то са песмом "Ла бомба", али ју је у томе спречила пандемија короне.

- Имам словеначки пасош! Поред српског, имам и њихово држављанство, па могу да представљам и Словенију на Евровизији. Моја бака по мајци је била Словенка, зато имам њихов пасош. Добила сам позив од словеначких организатора да их представљам на Евровизији. Песма "Ла бомба" је циљано рађена за Евровизију. Као специјални гост на бини са мном је требало да се појави и Пабло Витар. Он је требало да буде наш кец из рукава - прича Карлеуша и додаје да су се на крају ствари искомпликовале:

- Било је неких техничких проблема и одлучила сам да повучем песму. Паметно сам поступила јер је те године избила пандемија коронавируса и све је стало. 

Фото: АТА имагес

 

 

Јелена каже да од те песме није одустала, па ће се наћи на њеном новом албуму "Алфа", који излази у мају ове године:

- Песма је на "спенглишу". Мало је на енглеском, мало на шпанском. То је у свету у тренду и сви то раде, од Карди Би до Џенифер Лопез.

Јелена је већ годинама при чврстом ставу да ће Србију представљати на Евровизији само ако је РТС директно изабере, без фестивала, и пошаље је на ово музичко такмичење.

Фото: АТА имагес

 

 

- И врапци на грани то знају. Јавни сервис треба да ме позове јер ме такмичење са било ким у овој земљи не интересује. Нарочито не са неким аматерима или људима који ни у нашој земљи нису постигли успех, а камоли у свету. Страни медији ме стално питају о Евровизији, а ја се правим да сам ја та која неће да иде. Екипа са РТС-а радије ће пући огромне паре и послати на такмичење неког ко није познат ни у свом улазу него мене или неку другу праву звезду. Ко зна, можда у будућности будем радила нешто за Словенију и представљам их на Евровизији. Ако ме у Србији неће, има ко хоће! - каже певачица.

Јелени Карлеуши се од овогодишњих такмичара на Песми за Евровизију највише допада Јован Живадиновић Џипси, чије објаве лајкује на Инстаграму. 

(Информер)

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс&