Бивша кошаркашица Милица Дабовић до сада није имала среће у љубави, а последњи емотивни партнер био јој је Вања Ћорић, али је тој романси дошао крај.

Дабовићева се сада огласила из Лас Вегаса, али није била сама већ је за руку држала непознатог мушкарца за којег се испоставило да је кум Дарка Лазића.

Фпото: АТА имагес

 

 

Милан Цветиновић венчани је кум Ане Севић и Дарка Лазића, а када је фолкер доживео велику саобраћајну незгоду 2018. године код Пећинаца, он је све време био испред болнице.

Цветиновић је сада упловио у везу са Милицом Дабовић, а и даље није познато како су се бивша кошаркашица и најбољи пријатељ популарног фолкера упознали, преноси "Информер".

 

Фото: Инстаграм принтскрин/stefanovamama13

 

 

Милица је објавила фотографију на којој држи своју руку на Милановој уз емотикон срца и било је јасно да је нова романса на помолу. Иако Дабовићева није усликала Цветиновића, она га је таговала те је било јасно с ким је на путовању.

Милица је имала доста лоших веза, а доживела је чак и насиље о којем је причала за медије и признала да је морала на психотерапије због свега што јој се догодило:

Фото: АТА имагес

 

 

- Морам да кажем да сам ишла. Тврдим да сам увек била најгора за саму за себе. Мислила сам да радим праву ствар, а нисам. Сада, нису ми потребне психотерапије јер сам умирила свој живот. Када сам претрпела насиље, а то није било само једном, имала сам паметне пријатеље који могу да ми дају савете. Међутим, у једном тренутку, осетила сам потребу да треба да идем и да чујем ту другу страну каквим путем треба да кренем. Све се дешава са разлогом и у право време - рекла је Милица.

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".