Снежана Ђуришић је већ данима у жижи јавности након прича које је пласирао такмичар “Звезда Гранда” Душан Вукадиновић да је његовој мајци певачица, која му је била менторка, тражила новац како би прошао даље.

Фото: Принтскрин/Јутјуб/Zvezde Granda

 

Након скандала проговориле су и Снежанине комшије, те откриле каква је певачица када се камере угасе.

- Снежана је увек држала до себе, никада није дозвољавала да је неко смара питањима и констатацијама када је сретне на улици. Јасно је давала до знања да жури, уме да буде отресита и груба али мислим да је правична. Ако треба да изаберем страну у тој причи око мита, ја сам заиста на Снежаниној иако немам лепо искуство са њом када је њен карактер у питању. Без обзира не све не мислим да је тако поступила и тражила новац, каже Жељко који живи у близини Снежаниног дома у Београду.

- Виђамо је како не, и са дечком Вањом. Тешко јој је пала смрт супруга и дуго је била тужна и затворена после тога, драго нам је што сада има поред себе доктора. Малопре смо баш коментарисале причу око то кандидата и није нам јасно. Зашто би Снежана која зарађујемо хиљаде евра се бламирала за 200? Ту нешто не штима, да је хтела новац, сигурно би тражила више. Тај мали хоће популарност преко ње - рекле су госпође из Снежаниног комшилука.

Фото: АТА имагес

 

У оближњој продавници кажу да ретко виђају Снежану, али да се пристојно јави када уђе.

- Није она једна од оних насмејаних и љубазних јавних личности. Прилично је озбиљна, али се пристојно јави. Мислим да је то њен став да јој људи не би прилазили. Често је надрндана, што би млади рекли, али мислим да није рекеташ како овај мали хоће да је представи. Верујем да ако неко узима новац од такмичара то раде неке крупније зверке, а не чланови жирија, каже овај радник.

Фото: Теодора Ћирић

 

Причу око Снежане и такмичара испратиле су и млађе генерације.

- Данас све морате платити и све има цену. Певачи троше своје време на кандидате и ако је тачно да немају хонорар од Гранда онда је нормално да им неко плати то што своје искуство деле. Ја сам економиста у једној осигуравајућој кући и мени су дебело наплатили обуку за позицију у њиховој фирми. Због тога је мени врло лако да помислим да читава прича има смисла - каже девојка Ана.

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Снежана Ђуришић у народној ношњи

(Блиц)