Bivša košarkašica Milica Dabović do sada nije imala sreće u ljubavi, a poslednji emotivni partner bio joj je Vanja Ćorić, ali je toj romansi došao kraj.

Dabovićeva se sada oglasila iz Las Vegasa, ali nije bila sama već je za ruku držala nepoznatog muškarca za kojeg se ispostavilo da je kum Darka Lazića.

Fpoto: ATA images

 

 

Milan Cvetinović venčani je kum Ane Sević i Darka Lazića, a kada je folker doživeo veliku saobraćajnu nezgodu 2018. godine kod Pećinaca, on je sve vreme bio ispred bolnice.

Cvetinović je sada uplovio u vezu sa Milicom Dabović, a i dalje nije poznato kako su se bivša košarkašica i najbolji prijatelj popularnog folkera upoznali, prenosi "Informer".

 

Foto: Instagram printskrin/stefanovamama13

 

 

Milica je objavila fotografiju na kojoj drži svoju ruku na Milanovoj uz emotikon srca i bilo je jasno da je nova romansa na pomolu. Iako Dabovićeva nije uslikala Cvetinovića, ona ga je tagovala te je bilo jasno s kim je na putovanju.

Milica je imala dosta loših veza, a doživela je čak i nasilje o kojem je pričala za medije i priznala da je morala na psihoterapije zbog svega što joj se dogodilo:

Foto: ATA images

 

 

- Moram da kažem da sam išla. Tvrdim da sam uvek bila najgora za samu za sebe. Mislila sam da radim pravu stvar, a nisam. Sada, nisu mi potrebne psihoterapije jer sam umirila svoj život. Kada sam pretrpela nasilje, a to nije bilo samo jednom, imala sam pametne prijatelje koji mogu da mi daju savete. Međutim, u jednom trenutku, osetila sam potrebu da treba da idem i da čujem tu drugu stranu kakvim putem treba da krenem. Sve se dešava sa razlogom i u pravo vreme - rekla je Milica.

BONUS: NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".