Певачица Марија Шерифовић није се до сада оглашавала на тему афере "мито" у "Гранду", а сада је јавно одлучила да иступи и каже неколико речи поводом ове теме.

- У претходних седам дана траје циркус по медијима, ја се намерно нисам оглашавала чак и она једна моја изјава која се догодила нија била званична. Не осећам никакву потребу да се на такав начин оглашавам и коментаришем. Желела сам сама да се обратим на ту тему. Седим у жирију ЗГ пуних седам година, у прве три године је било класично жирирање без ментора. У претходне четири године сви знамо да је брдо кандидата завршило код мене. Да сумирамо важну ствар, сви кандидати који су код мене ја им у старту кажем важну ствар како функционише менторство - започела је Шерифовићева и наставила:

Фото: Н. Скендерија

 

 

- Неко се виђа мање, неко више све зависи од обавеза. Ми немамо прописане сате, време, нити начин на који ћемо било кога менторисати. Нигде не постоји као у Србији да особа која жели да се такмичи на тацни добије ментора који је у том тренутку најпопуларнији, најбољи. Има слободу да шаље поруке, ћаска, да се дружи, то нигде у свету није нормално. Што се ове ситуације тиче, ја се не сећам али сматрам да нисам дала свој глас том кандидату и то је почетак и крај свега. Прочитала сам поруку коју је писао Снежани где је рекао да је геније за Милија и мене, а ово што је стављено на леђа Снежани Ђуришић мислим да је фуј, да је бљак, мислим да је одвратно и да све особе које су у томе учествовале, а има их доста, да заиста хитно почну да негују своје ментално здравље - директна је Марија као и увек и закључује:

- Да је жена од колико година клекла на под и да некоме тражи паре, паре, паре, то је ужас. Сваки квадратни метар студија је камерама покривен, та ствар не постоји нити се догодила, комуникација јесте. О томе ће се свакако причати на суду - поручила је Марија на свом Јутјуб каналу.

БОНУС ВИДЕО: