Данас је у Кошутњаку настављено снимање најпопуларнијег музичког такмичења на Балкану „Звезде Гранда“, а међу првима је стигао Александар Милић Мили који је са припадницима седме силе проћаскао о такмичарима, афери "мито" и скандалозној забрани певача у Хрватској.

Фото: ТВ Пинк принтскрин

 

- Добри су кандидати, сада се већ мало кристалише ко то има у себи. Мислим да ћемо имати одлично финале. Они који примају савете и који раде на себи то се види и боље пролазе, добијају више гласова – рекао је Мили, а на питање да ли му буде криво када га такмичари не послушају, поручио:

- Не буде ми криво, али се питам зашто се то није десило. Проблем је што шта год ти урадиш на проби то је у једној атмосфери, а када изађу на сцену ту је неки психолошки ефекат, а то не може баш свако да исконтролише до краја.

Фото: АТА имагес

 

У медијима се већ данима бруји о забрани наступа у Хрватској, а на листи певача којима су отказане тезге нашла се и млада Зорана Мићановић.

- Мало сам пропратио то и знам да нико од тих извоиђача, а поготово не Зорана која је наша највећа нада, има само седамнаест година, не пева о нечему лошем и не нуди лошу енергију. Она и њене колеге певају о љубави. Ја не видим разлога да се музика која има такав мотив било где забрањује забрањује - поручио је Мили који није желео да говори о афери „мито“ у „Звездама Гранда“ и то из само једног разлога.

- Та прича је бесмислена - закључио је продуцент.

(Гранд)

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".