Ана обожаво телевизију и посао који ради. Мада ни у једном тренутку није учествовала у као уредник, нити је циљ емисије да било кога увреди.  

- У последње време баш слабо гледам домаће канале. Заситила сам се, све емисије личе једна на другу, свуда су исти гости, буквално не знате који канал гледате. Лично мислим да када би се понудио другачији садржај, он би временом стицао све већу публику. Мора неко да почне и издржи у тој намери, јер ништа не долази преко ноћи.

Фото: АТА имагес

 

Водитељка је испричала како је Александра Пријовић  послала екипу да легтимише новинаре поменуте емисије: 

- Ми стално подвлачимо да сврха наше емисије није да неког омаловажимо или увредимо, нити то можемо ако нам не допустите. Ако не дајете повода у смислу да се нормално понашате, не варате своје партнере, не посрћете пијани по улици, ако водите нормалан живот, ми вам не можемо ништа. Прошле године смо имали непријатност са Александром Пријовић. Једна од наших екипа ју је пратила, она је то приметила и послала екипу да их легитимише, што се понављало данима. На крају смо пронашли заједнички језик и сад смо у супер односима на обострано задовољство.

Она је открила да је и Адил пре неколико година подигао тужбу против њих: 

- Нисам јер људи из посла знају да ја у "Папараззо лову" не учествујем ни уреднички ни организационо. Пре пар година Дарко Поповић власник продукције, чија је Папараззо емисија, био је у дугом судском процесу. Тужио нас је Адил. Међутим закон је врло јасан, снимање и фотографисање јавних личности на јавним површинама је дозвољено. У том смислу није било основа за пресуду, те смо тај спор и добили. Дарко нас је од добијене пресуде извео у кафану и ми од тада навијамо, тужите нас што више.

Чак су и њу снимили и то два пута: 

- Мене су ухватили два пута. Први пут пре него што сам почела да водим емисију, за време Војканове и моје свадбе. И нисам их приметила ни у једном тренутку. Други пут док сам била на породиљском.

(Блиц)

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".