Некадашња учесница ријалитија "Задруга", Ана Кораћ на свет је донела сина. Она се породила у једној приватној клиници царским резом. Јуче увече је изашла из приватне болнице у којој је особље бринуло о њој и о беби. Старлета је успешно избегла папарце.  

- Јуче је напустила породилиште. Иако је могла да изађе још током дана, све време је чекала да падне мрак, па је у каснијим часовима изашла из клинике - говори наш извор близак Ани.

- Знала је да је новинари и папапраци неће чекати испред клинике увече, па се одлучила на тај корак. У пратњи само две блиске особе отишла је у свој дом, а нико није успео да је фотографише по изласку из болнице, што је и хтела - додао је исти извор.

- Бити у благословеном стању је несто најлепше што жена мозе да осети! Ускоро ћу постати мама и једва чекам сина да узмем у наручје. Мој живот се комплетно променио. Посвећена сам породици, а све је спремно за долазак бебе - казе Кораћка, која се месецима крила од јавности, а све време одбија да открије ко је отац детета.

Она је пре само неколико дана вратила свој Инстаграм профил.

- Отворила сам фирму за маркетинг. Имам тим људи који са којим ћу убудуће радити озбиљне кампање. Желим да се посветим сину и послу на којем сам вредно радила свих ових месеци. Такође желим Вама медијима да се захвалим сто сте имали разумевања и поштовали моју одлуку да у миру изнесем своју трудноћу - поручила је Ана.

(Блиц)

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".