Ana obožavo televiziju i posao koji radi. Mada ni u jednom trenutku nije učestvovala u kao urednik, niti je cilj emisije da bilo koga uvredi.  

- U poslednje vreme baš slabo gledam domaće kanale. Zasitila sam se, sve emisije liče jedna na drugu, svuda su isti gosti, bukvalno ne znate koji kanal gledate. Lično mislim da kada bi se ponudio drugačiji sadržaj, on bi vremenom sticao sve veću publiku. Mora neko da počne i izdrži u toj nameri, jer ništa ne dolazi preko noći.

Foto: ATA images

 

Voditeljka je ispričala kako je Aleksandra Prijović  poslala ekipu da legtimiše novinare pomenute emisije: 

- Mi stalno podvlačimo da svrha naše emisije nije da nekog omalovažimo ili uvredimo, niti to možemo ako nam ne dopustite. Ako ne dajete povoda u smislu da se normalno ponašate, ne varate svoje partnere, ne posrćete pijani po ulici, ako vodite normalan život, mi vam ne možemo ništa. Prošle godine smo imali neprijatnost sa Aleksandrom Prijović. Jedna od naših ekipa ju je pratila, ona je to primetila i poslala ekipu da ih legitimiše, što se ponavljalo danima. Na kraju smo pronašli zajednički jezik i sad smo u super odnosima na obostrano zadovoljstvo.

Ona je otkrila da je i Adil pre nekoliko godina podigao tužbu protiv njih: 

- Nisam jer ljudi iz posla znaju da ja u "Paparazzo lovu" ne učestvujem ni urednički ni organizaciono. Pre par godina Darko Popović vlasnik produkcije, čija je Paparazzo emisija, bio je u dugom sudskom procesu. Tužio nas je Adil. Međutim zakon je vrlo jasan, snimanje i fotografisanje javnih ličnosti na javnim površinama je dozvoljeno. U tom smislu nije bilo osnova za presudu, te smo taj spor i dobili. Darko nas je od dobijene presude izveo u kafanu i mi od tada navijamo, tužite nas što više.

Čak su i nju snimili i to dva puta: 

- Mene su uhvatili dva puta. Prvi put pre nego što sam počela da vodim emisiju, za vreme Vojkanove i moje svadbe. I nisam ih primetila ni u jednom trenutku. Drugi put dok sam bila na porodiljskom.

(Blic)

BONUS: NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".