Млада певачица је у процесу спремања нових пројеката. Њена највећа жеља је да се скраси, али јој то не полази за руком. 

– Партнера стално прижељкујем, али њега нема. Једно две, три године постоји мајчински инстинкт, природа је таква. Све је на чекању и беба, али биће како бог заповеда- изјавила је певачица и открила шта публика може да очекује у новом албуму. 

– Видела сам, честитала сам им, јако ми је драго због њих, то је заиста велики успех. Александра (Пријовић) је свакако то заслужила својим радом, гласом и песмама. Прижељкујем себи исто наравно, али морају да се снимају песме. Колегинице су мало амбициозније од мене, више волим да одмарам, а мање да радим, као да сам из Црне Горе. Након овог албума у припреми мислим да ћемо имати довољно материјала за Арену.

 

– Свашта нешто припремам, дуете, поп песме, грчке песме, једва чекам да све представим публици, само да заокружим и склопим све у албум.

– Презадовољна сам, било да сам у ауту, код куће, слушам радио, гледам телевизију, песма се свуда пушта и пријатно сам изненађена. Сви су позитивни коментари што је у данашње време јако тешко, али очекивала сам то јер не носи ружну поруку, јако је лепа љубавна песма – рекла је певачица, и додала да воли да чита коментаре испод песама на Јутјубу:

– Некада читам, некада не, волим да читам јер су наши људи јако духовити и шта они знају све да провале, то ми је генијално, чак и када је у лошем контексту, стварно се слатко исмејем.

(Блиц)

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".