Сека Алексић је ових дана посетила Париз, а ту прилику је искористила и за  фотографисање које ће јој послужити касније за спот и рад на новим песмама.  

За ову фотографију инспирацију је пронашла у слици Ежена Делакроа "Слобода предводи народ". Певачица је позирала истурених груди испред Краљевске палате док се иза ње вијорила француска застава, баш како је уметник представио централну фигуру на својој слици.

- Сека је прошле године ангажовала новог креативног директора и крајем 2022. најавила албум „Диско Сека“. Најновија песма „Емотивно недоступан“ одлично је прошла код публике, а Сека се недавно одлучила да са својим креативним директором отпутује за Париз да сними модни едиторијал - изјавио је извор и напоменуо да је певачица бирала цео тим за овај пројекат: 

 

 

- Алексићева је дуго бирала стајлинг за нове фотографије, па се и овог пута одлучила за креацију познатог дизајнера Рика Овенса. Пре само месец дана Алексићева је носила његову креацију, а након ње, исто је урадила и Карди Би. Остале креације потписала је Санда Симон, светски позната дизајнерка која је потекла са ових простора, а у Паризу је ангажовала шминкера и фотографа који су такође нашег порекла - каже извор.

- Снимање је било прилично напорно и трајало је неколико дана. Поједине кадрове је снимила испред Ајфеловог торња и Лувра, али и на улицама главног града Француске. Париз је иначе светска престоница моде и многи брендови снимају своје кампање на улицама Града светлости, али је Секи пошло за руком да привуче пажњу пролазника и туриста који су желели да се фотографишу са њом - испричао је извор.

(Ало)

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".