Маћеха Раде Манојловић није се дуго појављивала у јавности, а о њеном и пасторкином односу дуго се спекулисало. Гостујући у једној емисији својевремено, она је отркрила како третира Раду и како се слажу.

Певачица Рада Манојловић пре више од једне деценије остала је без највећег ослонца у животу, изгубивши мајку. Мајка Раде Манојловић боловала је од опаке болести и нажалост није се изборила, те је напустила овај свет, оставивши иза себе неутешну породицу. Судећи по томе да је певачица била изузетно млада када је доживела такву трагедију, њој је требало доста времена да се опорави и прихвати да живот иде даље.

Маћеха Раде Манојловић не појављује се никада у јавности

На путу ка опоравку, маћеха Раде Манојловић, Сузана, била јој је утеха, а иако се спекулисало да је певачица тешко поднела њен долазак након смрти своје мајке, истина је другачија.

Појавивши се у прилогу емисије "Премијера" пре неколико месеци, Сузана је открила да са Радом има добар однос, те да је гледа као своје дете и да не прави разлику између ње и своје деце.

Фото: Принзскрин/Јутјуб

 

- Ја не волим да дајем изјаве ја нисам јавна личност. Ја када сам дошла да живим овде са њиховим оцем, ја се нисам трудила да им заменим мајку. Третирам их исто. Глупо би било да кажем да их волим више од своје деце, али не развајам их. Свака добије исти поклон за рођендан - рекла је тада Сузана у поменутој емисији.

Иако се није трудила да пасторки замени мајку, Сузана јој је била подршка у тешким ситуацијама, те је Рада захвална што је има у животу.

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".