Јарац

Следећи месец ће бити одличан за ваше финансије. Вероватно ћете имати више новца него што очекујете, што ће вам омогућити да приуштите нешто што дуго прижељкујете. Могли бисте да добијете понуду за нови посао који ће бити одлично плаћен. Сјајно је време да подмирите дугове и започнете штедњу.

Фото: Профимедиа

 

Водолија

Сатурн ће у марту напустити ваш знак, а то вам доноси сјајне финансијске могућности. Могли бисте да добијете неочекивани бонус или повећање плате, а ово је добар месец и за продају некретнине. Ако сте недавно уложили новац, можда ћете приметити да је зарада почела да вам расте. Искористите овај позитиван период за унапређење својих финансијских прилика.

Фото: Профимедиа

 

Ован

У марту ћете добити финансијску подршку од блиског пријатеља или члана породице. Многи ће на рачун залагања и добрих резултата на послу добити повишицу или награду, док ће неки прећи на боље плаћено радно место. Овај месец би такође могао да буде добар за инвестиције, али само ако будете опрезни и проверите све могуће ризике пре него што донесете одлуку.