Риба

Рибе се често катапултирају у затровану везу. Мушки припадници овог знака познати су по свом бескрајном разумевању и осетљивости, због чега одају утисак савршене особе за живот. Нажалост, често наиђу на погрешну особу, ону која не зна да цени све њихове квалитете. С обзиром да су и веома лаковерне, Рибе прихватају кривицу и због тога су невероватно несигурне.

Девица

Иако то вешто крију, припадници овог знака су веома љубоморни и несигурни. Девице почињу да показују своје слабости временом, односно у тренуцима када мисле да су се „обезбедиле“. Воле да контролишу и манипулишу, због чега не представљају идеалне брачне партнере.

Фото: Профимедиа

 

Бик

Бикови су велики каријеристи и умеју да ставе посао испред брака и деце. Они су одговорни и могу да остану до касно у канцеларији због посла, уместо да проведу пријатно вече са супругом. Истовремено су прави хедонисти, познати су по својој галантности, која осваја партнера. Могу да је обасипају скупим поклонима и најлепшим комплиментима, али јој неће дати оно највредније – време за жену, односно најважнију жену у његовом животу.

БОНУС ВИДЕО: