Пун Месец је сила која доноси промене. Уосталом, то је тренутак када Месец, владар ваше подсвести, формира опозицију са Сунцем, владарем вашег ега, изазивајући унутрашњи сукоб који заправо треба да вас наведе на одређену акцију. Пун Месец је она преломна тачка када треба донети одлуку, на овај или онај начин. Зато, прихватите ове интензивне вибрације јер знајте да вам оне доносе нешто невероватно. 

Фото: Профимедиа

 

 

Иначе, пун Месец у Девици (18. март) прилично је посебан. С обзиром на то да је Сунце и даље у сањивим и емотивним Рибама, Месец у прорачунатој, рационалној и организованој Девици наводиће вас да се посветите свим оним стварима које за вас имају смисла и које су вам важне. С тим у вези, успех неће изостати. Ово се нарочито односи на могућност да своје снове претворите у стварност јер, знајте да стварност није "записана у камену" - може се мењати, а за то ће вам бити потребни како ваша машта, тако и суочавање са реалношћу од ког можда бежите. Немојте - она није тако страшна и нема потребе да бежите у свет снова. 

Уколико је ваше Сунце, Месец или подзнак у неком од ова четири знака, пун Месец у Девици нарочито ће утицати на вас.

Близанци

Пун Месец у Девици активираће вашу 4. кућу породичног живота и поља дома, што значи да ће ово бити најважније теме у наредном периоду. Овај Месец ће осветлити најдубље потребе вашег срца и донети бројна открића која се тичу вашег личног живота. Схватићете шта вам је заиста потребно да бисте били срећни и задовољни својим животом, а то вас може навести да се за то и изборите. 

Девица

Ви више нисте особа која сте били раније и овај пун Месец вам то може (поново) доказати. Време је да спознате ко ви заиста јесте, ван свих односа, јер на крају крајева, ми у свему заиста јесмо сами. Потребно је да чувате своју независност, а не да је жртвујете зарад везе. Направите храбар потез који ће показати колико сте сазрели и одрасли. Прешли сте дуг пут да бисте дошли до овога. 

Фото: Профимедиа

 

 

Стрелац

Пун Месец у Девици осветљава вашу 10. кућу угледа и утицаја те је прави тренутак да покажете свету ко ви заиста јесте и шта све можете. Дајте све од себе да будете своја најбоља верзија и знајте да је сада одличан тренутак за промену или унапређење ваше каријере. Откријте шта вас то инспирише и мотивише и крените храбро ка остваривању својих снова.

Рибе

Одличан је тренутак да размислите о свим својим односима - на ком су нивоу и да ли је у том погледу потребно да нешто унапредите. Чак, можете схватити да се неки односи налазе на прекратници - или ће постати још квалитетнији или ће се завршити, али о томе ћете одлуку донети сами. Било како било, нека вас овај пун Месец у Девици подстакне да радите на томе да будете бољи партнер, али и да бирате боље партнере.