Ана Ћурчић је наставила да препричава свој живот са Звезданом Славнићем. Она је Зорици Марковић открила како ју је бивши партнер малтретирао.

- Зоко ја када бих ти рекла џокера ти би све схватила, а када се вратио после седам, осам месеци, он је био нормалан у односу са мном, али на пример, њему се спава, Луки дође девојка. Он стално критикује, никада нисам имала слободу у својој кући. Ја сам нон стоп била са стенд бају. Ја сам њему веровала да се никада неће десити коцка, дрека и претња, а онда пред задругу је све почело исто. Малтретирао ме је два пута физичко, није ме пребио, али ударао ме је чим је стигао. Он је причао како је мене спасио и он ће сада да игра на ту причу. Он је мене одвајао од другарица, оно је да се сними флим. Он је мене претукао једном и моја кума је кренула да ме брани, и узела метлу да га удара, а ја не знам разлог што је он мене нападао. Ја не знам шта је тада било, Милена моја зна што сам ја спавала код ње, када сам бежала. Њему је сметало што сам лепо обучена, и сметало му је када сам ишла са децом, он је тада мени све ствари исекао. Он је све упроапстио за шта год се он ухватио. Он је мене слагао колико ја пара узео, потрошио, муљавина лажи... - прича је Ана.

Фото: Јутјуб принтскрин/Zadruga Official

 

 

- Јао мајко моја - рекла је Зорица.

- Он је све нас увлачио у свој вртлог и то нас је уништавало. Онкада има новац и када им време себи да дозволи да иде у кладионицу, и да троши паре, а направио ту тамницу, у коју је мене вукао, па он синоћ каже да сам ја њега држала у тамници. Ја сам њему рекла да је он само мене имао, а сада ме напада - рекла је Ана.

БОНУС ВИДЕО:

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".