Ана је у разговору са Зорицом открила да је Звездан продавао мајчине слике које су биле вредне, а да њен син Марко не зна за злостављање које је доживела са Славнићем: 

- Четири године затвора су ми продужиле све јер у те четири године, знаш шта је то... Учинило је да заборавим неке ствари, да поново створим наду и љубав и све ми се опет родило - говорила је Ана.

- Веровала си да ће колеџ да промени човека - рекла је Зорица.

- Једном ћу да ти покажем писма и покајања. Он кад је изашао седам месеци је био мир, није било насиља, али и даље је он психо, није било коцке, нема одакле. Договор је био буде ли ме опсовао и ружну реч рекао, могао је да каже: "Иди у першун", а далеко било насиље и коцка. Причао је да ће да ми надокнади стан, да ће својој мајци да надокнади стан. Ја сам била против, тај посао ме није занимао, нисам хтела да чујем. Хтела сам да му помогнем да среди кредит и да отвори нешто, за све је имао да није то то. Он себе никад није видео да за 1000-2000 евра месечно ради, а то је сигурност данас. Објаснила сам шта значе његова. Његова мама је исто подстанар, он је мене набеђивао да сам ја крива јер је он стан изгубио. Он је прокоцкао стан, а то је последња ствар коју је жена имала у животу. Дошли смо до тога да уђе овде и да обезбеди све... Мојој мами је то што ја немам стан и мојој сестри, мислим мени да не причам, али мами је то мислим да само размишља о мени и деци и крову над главом. Нећу ни да причам о кредиту који је моја мама подигла за њега, а и дан данас плаћа. Кад је добио паре мислиш да је рекао да дам мами да плати кредит, не него је прокоцкао. Моја мама то плаћа од своје пензије. Његова мајка је у дому, добила је деменцију, балжи облик - наставила је Ћурчићева.

- Какав је био док се нисте упознали? Да ли си имала неке информације? - питала је Зорица.

- Клинац, добар дете, имао је своју девојку једну. Увек је он био на своју руку као клинац, али ово ни близу. Имао је све, он јесте кад су се Мока и мама развели... Она је кева којој је син јединац и све је пуштала, велика грешка. Мока је ту оставио, његова мајка је рекла сам ти ко јој је отац, није се он венчао са њом, а да је она без било чега. Она је госпођа једна, другар, сви је волели. Сад сам се сетила сцена да је продао и слике, она је имала јако вредна слике. Сећам се тог дана, а она је немоћна пред њим била - одговорила је Ана.

- Причала сам кад је било прво насиље и која је најупечатљивија сцена, рекла сам за батине и с*кс, а сад се опет бринем за моју децу. Моја ћерка то зна, али син не зна. Оставиће му неке последице. Ја сам рекла да сам лагала мајку, сестру и пријатеље због њега, било ме је срамота да кажем да немам ништа и децу сам лагала. Рекла сам Марку оно што сам и теби рекла, да имам много потиснутних ствари. Мислила сам да је то то и да ја тако морам да живим - говорила је Ана.

Фото: Јутјуб принтскрин/Zadruga Official

 

- Ја капирам - додала је Зорица.

- Онда се десила Швајцарска и ту ме је Бог погледао. Два дела која је радио је све прокоцкао, а требали смо да купимо стан... Марко је јако лепо причао са мном, видео је да не могу да причам,. Покушала сам да м објасним, али мислим да нисам добро објаснила управљање са мном - наставила је Ћурчићева.

Ана је јецала на сав глас док ју је Зорица све време тешила.

- Ја гледам да сам ја крива за свој живот и што моја ћерка тако размишља. Јадна моја мама, она је знала, али јадна моја мама. Јадна жена... Рекла сам да је прво кренуло са ограничењима и да не смем ово и оно - наставила је Ана.

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".