Познато је да је Ана Кораћ уградила силиконе у груди и задњицу, а радила је и нос и усне. Да би све то изгледало беспрекорно, често мора да иде на "ремонте", који кошта чак и до 5.000 евра.

 

 

- Моја операција је била са 20-21 годину. Три пута сам радила груди, ја сам то сакрила од маме, она је жена домаћица. Она је права породична жена и њој је то ненормално и неприхватљиво. Тати сам рекла за операцију, кад је моја мама дошла и видела шта сам урадила она то уопште није могла да прихвати - испричала је својевремено Ана за Курир.

Фото: Фејсбук принтскрин/Ана Кораћ

 

- После груди сам оперисала нос, усне сам стално радила. Ја сам ставила у уста неки полутрајан материјал. Мачије очи сам радила, ја сам довела тај тренд у Србију. Тај доктор који ми је радио мачије очи захваљивао ми се на свему, јер сам му помогла, открила сам га. Не знам колико сам новца дала на операције - рекла је Ана својевремено.

На фотографијама објављених 2013. године, може се видети како је старлета изгледала пре ремонта. Оно што је сигурно, је да је промена драстична.

Фото: Фејсбук принтскрин/Ана Кораћ

 

Подсетимо, Ана Кораћ се породила царским резом у једној приватној клиници и на свет донела дечака.