Певачу Дарку Лазићу 2013. године трајно је одузета возачка дозвола, али он је с времена на време без обзира на то био за воланом.

Сада је његова изабраница на свом Инстаграму поделила снимак како Дарко поново вози аутомобил. Како је фолкер више пута имао проблема са законом због прекршаја за воланом, и овог пута направио је још један прекршај у низу.

На снимку се види да Лазић вози на путу до Прага, те постоји могућност да је полагао вожњу у другој држави, односно у Немачкој, о чему је раније говорио.Он је 2018. имао саобраћајну незгоду и тада је возио у алкохолисаном стању и једва извукао живу главу, те је тада истицао да више неће сести за волан.

Фото: Принтскрин Инстаграм/_катарина_24

Затим је исте године некоколико пута ухваћен поново без довзоле и под забраном вожње. Такође, 2016. у месту Умчари возио је 20-40 километара на сат брже него што је прописано у том делу саобраћајнице. Истог дана написана му је и пријава због вожње без адекватне возачке дозволе.Лазић је исто тако више пута био кажњен због непромисног паркирања, и још неколико пута за вожњу без возачке дозволе.

- Дарко је добио максималну казну која може да се добије за вожњу под дејством алкохола и дроге. У питању је 200.000 динара, као и годину дана забране управљања моторним возилом. За прекорачење дозвољене брзине добио је прекршајни налог. То ће му писати полиција - рекао је извор за "Блиц" након једног Лазићевог прекршаја.

(Блиц.рс)

БОНУС ВИДЕО: