Poznato je da je Ana Korać ugradila silikone u grudi i zadnjicu, a radila je i nos i usne. Da bi sve to izgledalo besprekorno, često mora da ide na "remonte", koji košta čak i do 5.000 evra.

 

 

- Moja operacija je bila sa 20-21 godinu. Tri puta sam radila grudi, ja sam to sakrila od mame, ona je žena domaćica. Ona je prava porodična žena i njoj je to nenormalno i neprihvatljivo. Tati sam rekla za operaciju, kad je moja mama došla i videla šta sam uradila ona to uopšte nije mogla da prihvati - ispričala je svojevremeno Ana za Kurir.

Foto: Fejsbuk printskrin/Ana Korać

 

- Posle grudi sam operisala nos, usne sam stalno radila. Ja sam stavila u usta neki polutrajan materijal. Mačije oči sam radila, ja sam dovela taj trend u Srbiju. Taj doktor koji mi je radio mačije oči zahvaljivao mi se na svemu, jer sam mu pomogla, otkrila sam ga. Ne znam koliko sam novca dala na operacije - rekla je Ana svojevremeno.

Na fotografijama objavljenih 2013. godine, može se videti kako je starleta izgledala pre remonta. Ono što je sigurno, je da je promena drastična.

Foto: Fejsbuk printskrin/Ana Korać

 

Podsetimo, Ana Korać se porodila carskim rezom u jednoj privatnoj klinici i na svet donela dečaka.