Сања Кужет, водитељка музичког такмичења "Звезде Гранда", својом лепотом природношћу и блиставим осмехом успела је да уђе под кожу бројним гледаоцима, а неретко јој полази за руком да на сцени засени и велике звезде.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sanja Kuzet (@sanja_kuzet)

 

Медијски ипак она не воли претерано да се експонира, како каже направила је рез између пословног и приватног, а оно што је у јавности о њеном породичном животу познато јесте да је у срећном браку са Немањом Живојиновићем, директором маркетинга једне аутомобилске куће, са којим је има сина Страхињу. Водитељка је и пре овог имала још један брак који је склопила пре читаву деценију.

Наиме, она је тада судбоносно да рекла члану обезбеђења Жељка Митровића, Зорану Пиперу са којим је добила сина Андрију, а према писању "Објектива", прво венчање Сање Кужет било је бајковито. Младенци су желели да све протекне савршено, те нису штедели приликом организације свадбеног весеља које је уприличено у некадашњем Интерконтиненталу, а кума је била балканска дива Лепа Брена. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sanja Kuzet (@sanja_kuzet)

- То је била љубав на први поглед. Сања је тада важила за једну од најатрактивнијих водитељки, а он је био веома упоран јер му се Сања јако допала. После неколико месеци забављања, њих двоје су решили да се венчају - открио је једном приликом извор близак водитељки која је иначе на свом првом венчању блистала са широким осмехом чему је заслужно и благословено стање у којем је тада била.

Да брак није био бајковит као и само венчање говори чињеница да су се након само годину дана Сања и Зоран развели, а водитељка је једном приликом испричала да су она и бивши супруг у одличним односима:

Фото: АТА имагес

 

 

- Дружили смо се две године, а онда се и заљубили, па венчали, добили дете, развели, али и даље остали у истој фирми… Зоран и ја смо се после годину дана брака лепо, људски разишли. Можда ће неком то деловати и смешно, али код нас све беспрекорно функционише, само што нисмо у заједници. Андрија и он се виђају, имају нормалан контакт, ми морамо да функционишемо због детета и желимо да та комуникација буде што боља. Није било љубоморних сцена, није било сујете - рекла је тада водитељка.