Жена је објаснила да је њена 23-годишња сестра тренутно верана и са дечком планира венчање, премда она сматра да је још премлада и да би требало боље да размисли жели ли заиста да се уда.

Ипак, кад је то сестри отворено и рекла, њен је лежеран одговор ју је изненадио.

- Моја сестра има 23 године и верена је. Чини се да је њен дечко добра особа, али по мени су обоје премлади за брак. Њен мозак се у тим годинама још развија и зато треба чекати, што није проблем јер нико на њу не врши притисак да се уда - објаснила је.

Фото: Профимедиа

 

- Знам да то није моја ствар али рекла сам јој шта ме брине и изнела јој статистику развода (људи који се тако млади венчају имају много већу вероватноћу да се разведу). Очекивала сам да ће ми она рећи колико воли свог дечка и како је сигурна да ће заувек остати заједно или тако нешто наивно, али не. Рекла ми је да је није брига хоће ли се развести и да неће ставити свој живот на чекање због неких статистика о животима других људи, те да ће се, ако се покаже да је брак био грешка, лако развести...

- Била сам шокирана. Рекла сам јој да је одвратно што тако гледа на брак и да сам тек сада 100% сигурна да не би ни требало да се уда јер мислим да није посвећена свом дечку, и да жели да се уда из сасвим погрешних разлога - написала је жена додавши и како јој се због њеног одговора "срозало мишљење о млађој сестри".

Фото: Профимедиа

 

- Рекла је да је то њен живот и да би ја требало да бринем о свом, уместо да покушавам да контролишем и осуђујем њен. Уопштено се не сматрам особом која осуђује и мислим да свако има право да ради како хоће (све док не ради нажао другоме) па стварно не знам зашто ме тако прозвала; јесам ли ипак погрешила што сам тако разговарала с њом? - питала је жена кориснике друштвене мреже.

- Њен је поглед на брак заправо врло здрав и зрео и заиста данас нико ни са ким не треба да остаје у браку ако не жели - одговорио је један корисник, а већина се с њим сложила.

- Чини се да би сваки њен одговор за вас био погрешан. Да вам је рекла да је јако заљубљена и да је тако суђено, мислили бисте да је наивна и глупа. Ако вам каже да јој се брак може и завршити разводом, љути вас што га не доживљава довољно озбиљно - шта је уопште могла да каже, а да будете задовољни? - питао се други

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".