Žena je objasnila da je njena 23-godišnja sestra trenutno verana i sa dečkom planira venčanje, premda ona smatra da je još premlada i da bi trebalo bolje da razmisli želi li zaista da se uda.

Ipak, kad je to sestri otvoreno i rekla, njen je ležeran odgovor ju je iznenadio.

- Moja sestra ima 23 godine i verena je. Čini se da je njen dečko dobra osoba, ali po meni su oboje premladi za brak. NJen mozak se u tim godinama još razvija i zato treba čekati, što nije problem jer niko na nju ne vrši pritisak da se uda - objasnila je.

Foto: Profimedia

 

- Znam da to nije moja stvar ali rekla sam joj šta me brine i iznela joj statistiku razvoda (ljudi koji se tako mladi venčaju imaju mnogo veću verovatnoću da se razvedu). Očekivala sam da će mi ona reći koliko voli svog dečka i kako je sigurna da će zauvek ostati zajedno ili tako nešto naivno, ali ne. Rekla mi je da je nije briga hoće li se razvesti i da neće staviti svoj život na čekanje zbog nekih statistika o životima drugih ljudi, te da će se, ako se pokaže da je brak bio greška, lako razvesti...

- Bila sam šokirana. Rekla sam joj da je odvratno što tako gleda na brak i da sam tek sada 100% sigurna da ne bi ni trebalo da se uda jer mislim da nije posvećena svom dečku, i da želi da se uda iz sasvim pogrešnih razloga - napisala je žena dodavši i kako joj se zbog njenog odgovora "srozalo mišljenje o mlađoj sestri".

Foto: Profimedia

 

- Rekla je da je to njen život i da bi ja trebalo da brinem o svom, umesto da pokušavam da kontrolišem i osuđujem njen. Uopšteno se ne smatram osobom koja osuđuje i mislim da svako ima pravo da radi kako hoće (sve dok ne radi nažao drugome) pa stvarno ne znam zašto me tako prozvala; jesam li ipak pogrešila što sam tako razgovarala s njom? - pitala je žena korisnike društvene mreže.

- NJen je pogled na brak zapravo vrlo zdrav i zreo i zaista danas niko ni sa kim ne treba da ostaje u braku ako ne želi - odgovorio je jedan korisnik, a većina se s njim složila.

- Čini se da bi svaki njen odgovor za vas bio pogrešan. Da vam je rekla da je jako zaljubljena i da je tako suđeno, mislili biste da je naivna i glupa. Ako vam kaže da joj se brak može i završiti razvodom, ljuti vas što ga ne doživljava dovoljno ozbiljno - šta je uopšte mogla da kaže, a da budete zadovoljni? - pitao se drugi

BONUS: NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".