Њихов дуел изазвао је бројне коментаре чланова жирија и до последњег тренутка ситуација је била неизвесна, а коначни резултат био је 5:4 у корист Снежаниног кандидата.

- Требало је да добије шест гласова. Е Душане оштећен си, али нема везе - добацила је одмах Снежана на рачун свог кандидата.

Међутим, таквог става није била Марија Шерифовић која је истакла да сматра да је његов наступ био пун грешака.

- Душан је певао за пет гласова и нећу рећи да су га грешке које је правио коштале мог гласа, то је чињенично стање, али сматрам да због тих грешака ниси требало да прође директно даље- објаснила је Мара, а на питање Саше Поповића које су грешке у питању детаљно је објаснила:

- Било их је превише. У другој песми украси му нису излазили, мењао је мелодију, у неким тренуцима је био низак. У првој нумери низак често, је л’ довољно да нема шест гласова?

Фото: ТВ Пинк принтскрин/Јутјуб принтскрин/Zvezde Granda

 

Саша Поповић се усагласио са Маријиним коментаром будући да је и он, као врсни познавалац музике и највећи естрадни маг такође чуо те грешке.

С обзиром да је Мара у последњем тренутку дала глас дами из Милијевог тима, ту заслугу приписала је њеном извођењу Карлеушине песме за коју је тврдила да је одлично „скинула“.

У свом стилу, кроз шалу, и Босанац је дао своје мишљење те у једном тренутку изимитирао глас Јелене Карлеуше.

- Мене је одушевило „Огледалце“ кроз нос то ми је било бомба! Ти си једна раздрагана особа, особа која очито нема никаквих проблема у животу и тако си певала. Свака ти част. Све се преноси, кад дође тегоба на сцену од куће, то се и види- рекао је Стојковић, а потом Душану уделио савет.

- Пун глас имаш, али мораш да водиш рачуна око саливања тонова, ако прођеш. То ће ти Снежа објаснити као шећер. Послушајте иако је она јако напорна када објашњава, ја сам једном био присутан, али буди упорнији од ње и биће резултата- посаветовао га је Боске и насмејао све колеге.

Вики Миљковић није остала равнодушна на Душаново извођење чувеног хита „Романија“ те се усагласила са осталим члановима жирија да је прву песму много боље извео у односу на нумеру Шерифа Коњевића.

Фото: ТВ Пинк принтскрин

 

- Нисам те некако регистровала у првом кругу, мало Црногорац који се вуче, чини ми се да ти је све потешко да урадиш, али имаш ту глашчину. Слушај своју менторку и бићеш ти добар. Што се Наташе тиче, мени је све било ту и тамо, чак је одабир песме „Огледалце“ добар, али се мени није допало како си је ти отпевала- искрена је била Вики.

Иако чврстог става да му је овога пута бољи био Снежин такмичар, Ђорђе Давид похвалио је и извођење Наташе Радојевић.

- Ја сам повукао свој глас за такмичарку у тренутку када сам видео да је Мара дала за њу јер ја као члан жирија дајем себи за право да направим разлику у корист кандидата број два, из простог разлога јер је његова боја мени феноманална. Сматрам да Наташа у првој песми није била добра и зато сам направио ту разлику, а за другу нумеру се слажем да је била бомбона- рекао је рокер.

И као што то обично бива, након чланова жирија реч су добили и ментори који су дали низ савета, али и ветар у леђа својим такмичарима како би заблистали у баражу.

Фото: ТВ Пинк принтскрин

 

- Душане, ево чуо си. Оно о чему смо причали све време управо ти је рекла и Вики и скоро сви чланови жирија. Мораш да се пробудиш. 60 посто сам тешком муком успела да га покренем, стално касни, стално се све то вуче. Прелепа боја, диван таленат, све имаш што треба да има један добар певач, још само да се пробудиш и биће супер. Бори се у баражу, држим палчеве и теби и себи,- поручила је Снежа Душану, док се Мили осврнуо на невероватан напредак талентоване Наташе.

- Не знам да ли се сећате Наташе из првог круга… Али ја мислим да је ово један толики скок и сценски, и самопоуџдања и свега. Мислим да су те два гласа коштала јер ниси показала снагу коју имаш. Тачно си отпевала, али је фалила мало она Наташа која дивља. Ваљда си се више концентрислаа на наступ или на нешто, ту смо мало били у дизбалансу, иначе не да сам задовољан него сам презадовољан - рекао је Милић.

Душанов наступ можете послушати у снимку, од 1:14:50:

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".