Драган Стојковић Босанац се некада није слагао са Аном Бекутом, иако су данас у фантастичним односима и већ дуго година сарађују.

Једном приликом је покушао да саботира њејну песму и да спречи да постане хит. У питању је песма "Рано моја".

- Има једна песма која је постала хит, а мени је Ана Бекута толико ишла на живце када је дошла и рекла: 'Е, ово је права песма!'. Био сам накриво насађен у том тренутку и направим увод за песму, такозвани форшпил, да га ја сада не знам одсвирати, само да га закукуљим да не постане хит. Обично бива 'дај направи тај увод да сви могу да одсвирају - присетио се Босанац и испричао на који начин са колегама ради у студију.

Фото: В. Данилов

 

 

- Једна песма, један термин. То и данас радим. Ја продуцирам песме онако како бих ја волео да певам, и могу све да отпевам само у фалсету и урадим добру припрему. Певач када дође у студио, он је спреман. Али почиње замор. Сећам се када смо снимали прву плочу Бекути, дошла је 'напуцана', ја кажем: 'Пусти је да отпева целу плочу, па ћемо сутра наставити'. Када је Ана завршила и питала да ли смо завршили, ја кажем: 'Готово, за данас'. И после смо снимали осам песама осам дана", испричао је Драган Стојковић у емисији "Звезде Гранда - Специјал".

БОНУС ВИДЕО:


 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".