У домаћим медијима као бомба је одјекнула вест о томе да је певачица Љупка Стевић у поодмаклим тридесетим годинама решила да замрзне јајне ћелије, будући да још није нашла адекватног партнера којем би родила децу. Тим поводом се певачица огласила и истакла да оваквим нагађањима нема места.

- То је тотална измишљотина и глупост. Врло ме је изнервирало и узнемирило то што сам прочитала. Није тачно да сам се одлучила на замрзавање јајих ћелија. Немам ништа против тога да девојке које планирају у неким двадесетим да рађају децу у касним тридесетим то ураде, али ја о томе не размишљам, заиста. Никад нисам крила да желим да се једног дана, боже здравља, остварим у улози мајке, али гласинама о замрзавању јајних ћелија у овом моменту заиста нема места - рекла је Љупка и проговорила о свом тренутном емотивном статусу, па једном изјавом заинтригирала јавност.

Фото: Принтскрин/Инстаграм/љупкастевиц

 

- То све занима, али ја не желим ништа конкретно на ту тему да откривам. Рећи ћу само да је стање на терену неутврђено, за сада. Уживам у животу и не оптерећујем се - поручила је певачица.

(Пинк.рс)

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".