U domaćim medijima kao bomba je odjeknula vest o tome da je pevačica LJupka Stević u poodmaklim tridesetim godinama rešila da zamrzne jajne ćelije, budući da još nije našla adekvatnog partnera kojem bi rodila decu. Tim povodom se pevačica oglasila i istakla da ovakvim nagađanjima nema mesta.

- To je totalna izmišljotina i glupost. Vrlo me je iznerviralo i uznemirilo to što sam pročitala. Nije tačno da sam se odlučila na zamrzavanje jajih ćelija. Nemam ništa protiv toga da devojke koje planiraju u nekim dvadesetim da rađaju decu u kasnim tridesetim to urade, ali ja o tome ne razmišljam, zaista. Nikad nisam krila da želim da se jednog dana, bože zdravlja, ostvarim u ulozi majke, ali glasinama o zamrzavanju jajnih ćelija u ovom momentu zaista nema mesta - rekla je LJupka i progovorila o svom trenutnom emotivnom statusu, pa jednom izjavom zaintrigirala javnost.

Foto: Printskrin/Instagram/ljupkastevic

 

- To sve zanima, ali ja ne želim ništa konkretno na tu temu da otkrivam. Reći ću samo da je stanje na terenu neutvrđeno, za sada. Uživam u životu i ne opterećujem se - poručila je pevačica.

(Pink.rs)

BONUS: NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".