Певачица Гога Секулић се може похвалити младоликим изгледом, али и фигуром на којој могу да јој позавиде и много млађе девојке.

Иако се велики број жена након добијања деце бори са вишком килограма, Гога се може похвалити добром генетиком и избалансираним начином живота због кога има брутално згодно тело којим се сада похвалина на свом Инстаграму.

Она је објавила слику са плаже на којој позира у пинк тиграстом бикинију који једва прекрива њено бујно попрсје, а свима су привукли пажњу и узак струк и раван стомак који поседује.

"Овако се изгледа у петој деценији", "Свака част за изглед" "Прелепа си" били су само неки од коментара испод фотографије, а хвале јој и линију са посебним акцентом на стомак.

Фото: Инстаграм принтскрин/sekulicgoga

 

 

Подсећамо, Гога је недавно изјавила како планира да извади импланте које има у грудима.

– Ја сам висока и сматрам да за моју висину и килажу немам ни превелике, а ни премале груди. Ипак, решила сам да извадим имплантате! Морам то да урадим јер ме много боле леђа… Оперисаћу се у Београду. Доћи ће из Грчке један доктор да ме оперише. Тај захват није једноставан и опоравак траје дуго. Доктори кажу да је најбоље да то урадим зими– рекла је својевремено Секулићева која призање да је као млада то урадила због тренда, а не из потребе за повећањем обима.

– Груди сам радила иако није било потребе за тим. Имала сам добре природне груди, али ето, другарице су се оперисале јер нису биле задовољне величином, па сам им се и ја придружила. То је било пре десетак година, зато је дошло време и да их променим, а успут и да их смањим – искрена је певачица.

(Гранд.онлине)

БОНУС ВИДЕО: