Прошло је три године откако су Анабела Атијас и Гаги Ђогани били заједно у ријалитију "Задруга", а после тога су на ратној нози и више нису проговарали ни реч.

Уз све напоре денсера да остану у контакту због ћерки Луне и Нине, па и унуке Мије, нису успели.Ипак, Ђогани сада наводно на све начине покушава да ступи у контакт са бившом супругом.

- Гаги је много искрен, воли да прича и изнео је неке ствари о Анабели које није смео и од тада га она не подноси. И док га она већ три године игнорише, Гаги сада на све начине покушава да се помире - истиче извор близак Гагију.

Фото: АТА имагес

 

- Чак је пристао да из Анабелиног стана на Видиковцу узме угаону гарнитуру коју су она и Андреј мењали недавно. Лично је дошао са камионом да преузме намештај, али Анабела није желела да изађе из собе тако да се нису ни видели. Буквално се понизио и узео стари намештај само да би се видели и попричали, али она је и даље хладна и не жели у животу да га види - прича извор за Стар, док Анабела и даље не жели ни реч да каже о њему.

Фото: АТА имагес

 

(Стар)

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".