Моника Белучи и Тим Бартон снимљени су како се страствено љубе на улици, након што су страни медији објавили да су наводно већ четири месеца у тајној вези.

Њих двоје шетали су не марећи за папараце, а италијанска глумица је филмског редитеља и продуцента држала испод руке, објавио је Даилy Маил.

Пар се упознао пре 16 година, али страни медији пишу да су почели да се виђају након што су се срели на Лумије Филм Фестивалу у Лиону у октобру. 58-годишња Моника је била почасна гошћа на фестивалу и тамо је уручила 64-годишњем редитељу награду за животно дело.

 

 

"За цео свој живот, никада нисам осетио толику љубав као вечерас. Добродошли на најбољу сахрану коју сам икада имао!", рекао је Тим Бартон.

Њих двоје су такође виђени како иду да гледају рестаурирану верзију немог документарног филма, коју је 1895. режирао покојни француски синеаста Луј Лумијер.

Парис Матцх, који је први и писао о новој вези, каже да су се Моника и Тим "накратко срели на степеништу Палате фестивала у Кану 2006. године, али су се тек шеснаест година касније, иза кулиса другог фестивала, зближили.

 

 

Моника је слободна откако се растала од уметника Николаса Лефевреа 2019. Претходно је била у браку с Винсентом Каселом од 1997. до 2013. године и са њим има две ћерке.

Тим је 13 година био у вези с глумицом Хеленом Бонам Цартер (56), али су се растали 2014. године. Они заједно имају двоје деце, а Тим је пре тога био у браку са сликарком Леном Жисек (57) од 1987. до 1991.

БОНУС ВИДЕО: