Цела ситуација је настала када је Звездан добио темпаратуру, а почела су и да се намећу питања којиој је место поред њега, Ани или Анђели с обзиром да су обе водиле рачуна око њега:  

Полемисало се о томе којој је било место поред њега у том тренутку, а када је Ана проговорила, а онда је дошло до хаоса између ње и Анђеле.

- Ја Звездана не бих преварила никада овде, а камоли да га повредим, увредим. Он мене никада није волео и то је сада доказао - рекла је Ана.

- Ја сам тражио помоћ особе која зна све. Ана зна све о мени и природно је све то да уради и да није дошла да уради, не бих се наљутио - говорио је Звездан.

- Ја мислим да он уопште није заљубљен у мене, завозао си се са мном, али нема ту емоција. Он је са мном само зато што зна шта сам ја све урадила због њега, ја то осећам - рекла је Анђела кроз сузе и додала:

- Ја имам женски осећај и ту интуицију. Мислим да му је сада до авантура и пролазних веза. Ја мисилим да он не воли Ану као жену, ја верујем да то није тако. Он мене љуби, а мени је у глави како се он љуби са другим девојкама.

- Човек је лоше, данас је пао у несвест, она устаје и за црним столом плаче као киша и говори ово. Чему ова театралност, чему ове сузе, то није реално. Уместо да је отишла и са њим попричала насамо, она ово ради јавно - рекла је Ана.

Фото: Јутјуб принтскрин/Zadruga Official

 

- Он мене грли и љуби стално, али ја тако не осећам. Стално ми је у глави да би био са другим девојкама и то је то. Не желим да му дам слободу у вези да љуби било коју и да је грли, не могу то да поднесем - рекла је Анђела.

- Ти сада плачеш, ја сам плакала због тебе три месеца. Плачи, није ми те жао ни секунд. Ти ћеш преда мном да седиш и да плачеш. Умри, ја сам умирала због тебе, бре. Спусти поглед, не гледај ме тако. Немаш ни срца ни душе, не умеш да волиш. Ти си зло, само на себе мислиш. Срам те било, а и ти Звездне овакву жену заслужујеш, а не мене. Још скидаш наочаре и гледаш ме покварено - викала је Ана кроз сузе.

 

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".