Анђла Ђуричић је важила у петој сезони ријалитија "Задруга" важила за девојку правог кућног васпитања, али је у шестој сезони показала сасвим друго лице када је ушла у везу са Звезданом Славнићем. Родитељи су се нашли на стубу срама када је са њим имала и односе. 

Она је поделила публику, неки су остали на њеној страни, а неки су је осудили. 

Анђелина пријатељица је имала потребу да се обрати јавности. Желела је да остане анонимна.

- Приморана сам да се огласим због свега што читам по порталима, а сада и слушам тамо у "Задрузи". Билал је намерно, само да би је пореметио, пренео оне дезинформације. Разумите ме да због целокупне ситуације, због огромног притиска који имају Анђелини родитељи, али и строгог договора који имам с њима, нико од нас не сме да писне за медије, то је договор, али нисам могла да издржим. Морала сам да кажем како јесте, јер је ово већ превршило сваку меру - почиње причу за Пинк.рс Анђелина другарица.

Она је признала  да је људима из Анђелине близине непријатно, али је  се нико није одрекао. 

- Мајку и оца је јако срамота због свега, не могу да грешим душу, то је реално и очекивано. Свако би био на њиховом месту, да им дете то јавно приреди, притом овде их у Ђеновићима сви знају. Непријатно јесте, али се Анђеле нико није одрекао, нити ће. Слушам глупости неке тамо код вас у "Задрузи", Билал је очигледно читао коментаре у хејтерским групама, па је решио да јој загорча боравак на сву муку тамо и да је ухвати параноја, баш јадно и џукачки. Причала сам са њима, с Љиљом и Велишом, знам да им је јако тешко, новинари им опседају кућу, сви их загледају и љути су због неких ствари, али се детета свог никад не би одрекли. Па, који ће родитељ то урадити?! Они воле своју ћерку, и кад је најбоља и најгора, Анђела ће својој породици и својој кући увек моћи да се врати - закључила је она за наведени портал.

(Србија данас)

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".