Познато је да је Драган Аца Булић, својевремено био у вези са Аном Ћурчић, која је јавности постала позната након што је ушла у шесту сезону ријалитија ''Задруга'' како би се обрачунала са својим партнером Звезданом Славнићем који ју је јавно преварио.

Фото: ТВ Пинк принтскрин/Задруга 6

 

 

Он је најпре открио детаље своје везе са Аном, као и тешког периода који су прошли када су изгубили бебу. У другом делу његове исповести, открио нам је какав су однос имали Ана и Звездан, колику подршку Ана има од њега, као и да ли можемо очекивати његов улазак у Белу кућу.

- Првенствено ме је изненадио однос ње и Звездана. Нисам очекивао свађу, нисам очекивао претње, нисам очекивао тај страх који видим код ње у очима. Знао сам да је то љубав, тако их знам и изненадило ме је ово, лично ми се ово не свиђа - почиње Булић и додаје да никада није чуо, нити му се она пожалила да је физички злостављана.

Он је потом открио шта га изненађује код Ане, али и код Звездана.

Фото: Јутјуб принтскрин/Insajder Video

 

 

- Очигледно је да она не иде до краја, да и даље постоји љубав према њему и да не жели да заврши. Није ми то природно за њу - прича Булић и додаје да се нада да Славнић није онакав каквим се представља, као и да осећа да је Ани потребна његова помоћ.

- Ја се искрено надам да то није он, можда је то шоу. Ја сам препознао да она тражи моју помоћ и то је оно што ме је погодило, мислим да и једно и друго су дуго у вези, да ту има доста нерашчишћених ствари, није лако пресећи, љубави дефинитивно има и можда су то разлози зашто се то толико растеже и мрцвари и не показују слику какви су напољу - рекао је Булић, па се осврнуо на Звезданов однос према Ани:

Фото: Јутјуб принтскрин/Zadruga Official

 

 

- Ако су стварна дешавања не слажем се са тиме, није ми лепо то што видим, чујем и осећам, не прија ми. То је углавном тензија, страх, манипулација, токсични односи, а они и једно и друго имају много веће квалитете да покажу и прикажу него што је уцвељена жена и бивши дечко са колеџа.

Аца Булић истиче и да не мисли да га се Звездан плаши, као и да разуме зашто не жели да помиње његово име.

 

- Не верујем да ме се плаши. Разумем, то је мушка ствар, не иде да жена спомиње неког другог мушкарца, то су нека неписана правила, обично се буди инат и љубомора. Међутим, чим је имала потребу за тим, нешто се десило. Како је он то примио, не интересује ме, мене интересује да она буде заштићена тамо, да је нико не дира ни психички ни физички и то ме изненађује јер ми делује да нема заштиту тамо - искрен је он и открива да мисли да би јој значило да је он сада поред ње.

Фото: ТВ Пинк принтскрин/Задруга 6

 

 

- Сигурно би јој значило. Не верујем да бих лоше утицао на Звездана, а што се тиче Ане као и свака повређена жена треба јој дати подршку, љубав, смеха..

(Република)

 

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".