Поводом настале ситуације и одлуке њених синова, огласила се Рада Васић, Микина и Гибина мајка: 

- Нећу ништа да коментаришем. Само нек су живе и здраве! -кратко са нервозним гласом је изјавила Рада. Једном приликом је изјавила да јој није лако да гледа децу у женској гардероби, али да су они такви рођени и да ту не може ништа да промени. 

Своје изјаве оставиле су и садашње сестре Ивана и Ана Николић за "Блиц".

- Пресрећне смо, пустите нас да уживамо саме у овим тренуцима, не коментаришемо ништа везано за удају моје сестре, као ни о томе како су наши родитељи поднели. Видели сте слике, пресрећне смо - изјавила је Ана Николић.

Фото: Принтскрин/Јутјуб/Emotion TV Show

 

Близанци су били учесници ријалити програма "Задруга 2", а том приликом су пред камерама причали о промени пола.

Када су ушли у ријалити, они су рекли да им је главни циљ уласка у "Задругу" био новац, како би после завршетка ријалитија пронашли  најбољег доктора и остварили оно што су замислили.

- Жена не можеш да постанеш преко ноћи... Прве кораке ћемо предузети после ријалитија - изјавили су Мика и Гиба тада, а онда су се осврнули и на разлог уласка.

- Колико сам ја у току у Београду су најбољи доктори, али распитаћемо се кад се заврши ријалити. Зваћемо се Гибана и Микана, свакако, када променимо пол. Морамо само да уштекамо паре - рекао је Мика том приликом.

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".