Познато је да је Саша Поповић више од двадесет година творац музичког такмичења "Звезде Гранда". Захваљујући њему бројне личности са естраде створиле су завидне каријере, али су и певачи старог кова одржавали своје. 

Ни Сашин пут није био лак, сусретао се са разним проблемима, али их је успешно пребродио. Продуцент је открио када се повлачи у пензионерске дане.  

- Ја сам финансијски толико обезбеђен да више ово не морам да радим, чак се бавим и другим послом. Бити пензионер и ништа не радити је данас најгора ствар. Човек тада брзо остари и пропадне. Ја волим ово да радим и осећам се као пре 23 године када сам направио Гранд или као пре 33 године када смо направили 90. године или као 82. године када смо снимили "Чачак, Чачак" - изјавио је Поповић.

Фото: АТА имагес

 

- Могу да одем сада и да се не враћам. У пензији сам, могу да одмарам. Али ја волим Гранд, ја сам га направио. Толико сам изнео певача и одржао каријера. Није Саша Поповић само направио нове Звезде Гранда. Ја нисам направио каријеру Шабану Шаулићу, Снежани Ђуришић или Ани Бекути. Али смо ту били да им одржимо каријеру и популарност. Мада сви знамо кога су све Звезде Гранда изнедриле - рекао је Поповић и наставио:

- Нема више Тозовца, Маринка Роквића, Шабана, Џеја, Синана, Боре Дрљаче, Мериме, итд. Ко би њих наследио да нема Звезде Гранда, а сви знамо ко је Тања Савић, Милан Станковић, Александра Пријовић, Милица Тодоровић, Андреана Чекић, Александра Младеновић. Све је то изашло из ових Звезда Гранда.

Поповић је истакао да се успешан певач не прави преко ноћи. 

- Не можете преко ноћи да направити звезду која ће ући у Арену и напунити је. Али ево сада имамо ове године Милицу Павловић и Александру Пријовић које су заказале Арену. Такође, и да Дарко Лазић закаже Арену, напунио би је. Аца Лукас или Шабан Шаулић су напунили Арену после 40 година своје каријере.

(Курир)

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".