Саша Поповић јуче је привукао пажњу тврдњом да је певачици Јелени Карлеуши жирирање у "Звездама Гранда" помогло у каријери, те да је захваљујући управо том такмичењу, на чијем се он челу већ годинама налази, успела себи да подигне цену наступа за више хиљада евра.

Карлеуша, позната као особа "без длаке на језику" ни овога пута није остала дужна челнику Гранда, те му је у свом стилу одговорила:

- Обожавам Салета. Нажалост, све ово што је изговорио је истина, тачно је да сам читаву своју каријеру забрањена што је сурова и тужна истина мог живота и каријере, велика неправда и кршење људских права, зар не? Тачно је и да ми је хонорар за концерте порастао за 300 одсто, тачније три пута је већи. Сада сам најплаћенија, јупи ју!

Фото: АТА имагес

 

- Тачно је да ми је пружио руку када нико није хтео, али сам ја зато шест година радила без динара јер сам честит и добар човек који зна да цени. Одужила сам се. Сматрам да јесам, да су "Звезде Гранда" уз мене имале највећи пик и процват. Исто тако, тачно је да од када мене тамо нема да "Звезде Гранда" више нико не гледа. То сви знају.

Фото: Инстаграм принтскрин/карлеусастар

 

 

- Отишла сам јер после шест година нису хтели адекватно да ме плате. Не Саша, већ Унитед Медиа. Сматрам да је било много боље да су ме платили. И за крај, драги мој Сале, ако су "Звезде Гранда" тако чаробне, зашто ником другом није скакао хонорар само мени? Одговор је једноставан, зато што сам се ја за то и борила. Поновићу "Звезде Гранда" без мене и не постоје. Нико о вама не пише, сем када ме ти помињеш у медијима или када неки кандидат моју песму. Тако да ти саветујем да се уведе посебан део о такмичењу "ЈК блок", где ће се певати само моје песме, а да баба Уснију и баба Вики натераш да играју кореографије. Јесте да су неталентоване, али бар нека се нација смеје! Добро је за гледаност. - написала је Јелена на свом Инстаграм налогу. 

Подсетимо, Саша Поповић је гостујући у једној емисији изјавио да је цена Јелениног наступа драстично скочила, управо захваљујући популарном такмичењу, на чијем је он челу деценијама уназад. 

Фото: Ж. Кнежевић/ Јутјуб принтскрин/Звезде Гранда

 

 

 - Ја Јелену Карлеушу заиста поштујем ту нема шта. Шест година је била у Звездама Гранда. Колико је она значила ЗГ, толико је и ЗГ значио за њу. Ако вам кажем да је она свој хонорар од 2015. до 2020. године подигла 300%. Ви Јелену Карлеушу данас не можете да добије без 12, 13 или 20 хиљада евра - рекао је Поповић и додао:

- Јелена Карлеуша је била забрањена на свим националним телевизијама до 2015. године. Она је то и сама рекла у емисији и захвалила ми се што сам је дао шансу да се искаже кроз ово такмичење. Јелена Карлеуша је сваке суботе 6 година могла да прича и причала је о певачима, естради, историји, политици, друштвеним темама. Она је засигурно много доприносила, али и ми смо њој - казао је том приликом Поповић.

(24седам)

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".