Елена Караман у животу се три пута удавала, а први брак јој је био са легендарним црногорским фудбалером Предрагом Мијатовићем.

Елена и икона Реал Мадрида су као јако млади стали на луди камен, да би убрзо преселили из Београда у Шпанију, где је Мијатовић потписао за Валенсију.

 

 

Из њихове љубави родила су се двојица синова Лука и Андреј, али је Андреј након здравствених проблема преминуо са само 17 година.

Трећи и најдужи брак Елене Караман био је са Југославом Карићем. Трајао је пуних 16 година, а Елена и Југослав су венчали 2005, да би се развели пре две године. Из њихове љубави родио се син Симон.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by matijadraskovic (@matijad22)

 

Између ова два брака, Елена је упловила и у брачну луку са бизнисменом Андријом Драшковићем. Родила му је сина Матију, али су се растали када је Драшковић завршио у затвору због убиства.

Синове Елене Карић немамо прилике често да виђамо у јавности, а ово је Матија Драшковић, кога је добила из љубави са Андријом Драшковићем.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by matijadraskovic (@matijad22)

 

По фотографијама на његовом Инстаграму не можемо закључити чиме се бави, али приметно је да има љубав према фотографији.

 

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".