Poznato je da je Saša Popović više od dvadeset godina tvorac muzičkog takmičenja "Zvezde Granda". Zahvaljujući njemu brojne ličnosti sa estrade stvorile su zavidne karijere, ali su i pevači starog kova održavali svoje. 

Ni Sašin put nije bio lak, susretao se sa raznim problemima, ali ih je uspešno prebrodio. Producent je otkrio kada se povlači u penzionerske dane.  

- Ja sam finansijski toliko obezbeđen da više ovo ne moram da radim, čak se bavim i drugim poslom. Biti penzioner i ništa ne raditi je danas najgora stvar. Čovek tada brzo ostari i propadne. Ja volim ovo da radim i osećam se kao pre 23 godine kada sam napravio Grand ili kao pre 33 godine kada smo napravili 90. godine ili kao 82. godine kada smo snimili "Čačak, Čačak" - izjavio je Popović.

Foto: ATA images

 

- Mogu da odem sada i da se ne vraćam. U penziji sam, mogu da odmaram. Ali ja volim Grand, ja sam ga napravio. Toliko sam izneo pevača i održao karijera. Nije Saša Popović samo napravio nove Zvezde Granda. Ja nisam napravio karijeru Šabanu Šauliću, Snežani Đurišić ili Ani Bekuti. Ali smo tu bili da im održimo karijeru i popularnost. Mada svi znamo koga su sve Zvezde Granda iznedrile - rekao je Popović i nastavio:

- Nema više Tozovca, Marinka Rokvića, Šabana, DŽeja, Sinana, Bore Drljače, Merime, itd. Ko bi njih nasledio da nema Zvezde Granda, a svi znamo ko je Tanja Savić, Milan Stanković, Aleksandra Prijović, Milica Todorović, Andreana Čekić, Aleksandra Mladenović. Sve je to izašlo iz ovih Zvezda Granda.

Popović je istakao da se uspešan pevač ne pravi preko noći. 

- Ne možete preko noći da napraviti zvezdu koja će ući u Arenu i napuniti je. Ali evo sada imamo ove godine Milicu Pavlović i Aleksandru Prijović koje su zakazale Arenu. Takođe, i da Darko Lazić zakaže Arenu, napunio bi je. Aca Lukas ili Šaban Šaulić su napunili Arenu posle 40 godina svoje karijere.

(Kurir)

BONUS: NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".